Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur infinner sig saker på sådana sett som de inte borde.


Hur kommer det sig
att du
som sagt alla de
sakerna inte kan
offra några få
timmar

när
andra gärna
ger mig
dagar.




Övriga genrer av cnne.
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.