EECE

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EECE




Några timmar senare, och jag saknar dina andetag enormt

 

 

jag undrar om du förstod
att tårarna ville forsa från mina ögon
när vi satt där och väntade på bussen som skulle ta dig ifrån mig

jag höll om dig
så hårt
och jag ville aldrig släppa taget om dig
aldrig någonsin

och älskling
märkte du att jag hade svårt att möta din blick
när bussens fönsterglas särade på våra läppar

jag hatar farväl
vill inte säga hejdå
men vi var tvungna att säga adjö
och det var då
jag kände hur mitt hjärta sakta började dö

jag fick äntligen omfamna dig
våra hjärta fann varandra
vi fick en lycklig start
och helgen fick ett lyckligt slut

jag höll tårarna inne
men i skrivande stund
så brast allt
och tårarna fick fritt kana ner

det gjorde ont
att bara se på
när bussen for därifrån med dig

som jag älskar allra mest

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1020 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-09 21:50



Bookmark and Share


  aol
avsked jobbigt när man älskar
2008-08-15

  Blåbäret
Avsked är fruktansvärda när man älskar...Känslan kommer fram så tydligt...
2008-07-31

    crazy lady
Love it
2008-07-26

    Jea
Du är bäst !!! Så är det. Applåder i massor!
Mvh Jea
2007-09-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken kärlek!!!
Vilken lycka

För att sen dras isär
även om det bara är en tid
en stund
så är sekunder långa när man längtar.
2007-09-10

  Pusslaren
Måste bara säga att raden
\"när bussens fönsterglas särade på våra läppar\"
är så jäkla bäst <3
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP