Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kylskåpspoesi med målet att använda alla ord. Lyckades inte. se den i dess fulla prakt: http://jesuistues.blogspot.com/2007/09/kylskpspoesi.html


miljoner ord är inte pengar trots övertal



rik, mäktig
som de moderna
på TV
lite lagom efter
illusionen

måndag morgon
stress
ska hinna i tid
måste arbeta rätt

ful, glömsk, fattig
vanlig.



Söker äventyr



Mjölk sen kaffe?
nej
ingen fika, tack

Idiot

Hög på vatten

Höst
Jag älskar regnet
och viskningar
min första från hans mun

Tystnad
Vilja mer
tvekar

jag längtar
men vågar
aldrig
komma nära

ganska modig

\"Kyss pojken!\"

ja

delikat smak
som en dröm
mjuk
speciell
och söt
av
honung

röra naken arm
och ben

het lust
svett
skratt

kinesa i
hemlig bomull

ljus himmel utanför


vaknar vemodig

tvättar säng


gör slut
samlar ångest

gråter


varför var du
olycklig?

måste förstå

du är min värld
förlåt.




Fri vers av fröken bäckström
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 22:17



Bookmark and Share


  svea maria
I love it :)
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström