Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upptäck edwall


Hommage till Allan



Den stackars lille Allan
han sprang till toalett
Men Allan blötte brallan
ty han höll inte tätt
Du stackars barn
som ej höll tätt
om du var snabb
ej detta skett
Sa mor till lille Allan
som sprang till toalett




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1648 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-10 00:18



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
STORT LEENDE !!
2007-09-25

  isabel louise
Allan Edwall e bäst!
2007-09-10

  Myself
gillar också Allan Edvalls texter.bra skrivet av dig.
2007-09-10

  Madjori
Härlig rimdikt..undrar vad du får allt ifrån \"Allan Edwall\" som exempel..
2007-09-10

  Kikhorion
Allan Edwall, yes!
2007-09-10

  aftermath
ja,, gärna genom de visor han sjöng och spelade in också!
mycket beundransvärd och jordnära
fint att du lyfter fram och flaggar för Allan!
2007-09-10

  Effell
Ah ja, jag minns dem - Stackars-ramsorna...
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP