Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror på att stötta i med- och motgång. Det är en mänsklig rättighet att hamna i trubbel och göra fel. Så länge vi lär av våra misstag.


Älska mig mest när jag förtjänar det som minst


Det går inte att vara alltid göra gott
även jag gör misstag min vän,

jag är också mänsklig
ibland måste jag fela,

även om du tror att jag är perfekt.

Hjälp mig ur detta mörkret
som blivit min vardag,

snälla,

dra upp mig ur klaveret
jag själv trampat i,

jag bäddade min säng
men jag vill inte ligga i den,

Hjälp mig nu att resa mig
och återigen göra dig lycklig,

snälla,

Stå vid min sida
även när vinden blåser,

Det är då jag behöver det som mest.




Fri vers av Zabina
Läst 599 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-10 11:41



Bookmark and Share


  Bissen
Så himla sant. Precis vad jag känner att jag behöver just nu... Eller kanske behöver jag det alltid, mer eller mindre...?

Klapp för den!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina