Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the white population


det ser ut som om jag kan hoppa på dem
hoppa från ena till det andra

hoppa upp och ner
och flyga omkring med fåglarna

kanske knacka på något flygplan fönster

le och vara otroligt lycklig
dem ser så oskuldsfulla ut

kan forma sig till saker utan medvetande att vi med mänskilga ögon
sitter och tittar på dem
och bara njuter utav utsikten, bara önskar att vi kunde bo där
och bli kallade utav jordmänniskorna
\'den vita befolkningen\'

att man kan vara så lycklig och hoppfull
när man bara ligger i gräset och kollar på
Molnen




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 11:54



Bookmark and Share


  soulmate_
vad...mysig!det riktigt ryser i kroppen för den här var så söt...:D
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson