Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva på riktigt

År av yta
vill
slita sig loss
leva på riktigt
ta igen
all falsk tid

sekunder mintuer timmar
jag är här nu




Fri vers av Såpbubbla
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 14:03



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
vill med slita loss
alla äckliga ärr
födda av smärta
2009-02-18

    eva m h
Yes!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla