Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte naiv, dom kommer trampa på dig igen

Något jag fick lära mig tidigt,
Som fick mig att mogna tidigare än vanligt
Var att inte önska dig för mycket
- Du kommer aldrig få som du vill ändå
Lita inte på någon
- Dom kommer ändå svika

Barn kan vara grymma,
Vissa mer än andra
Jag kan fortfarande inte förstå
Hur man kan behandla varandra så
Lita på mig,
Dom kommer trampa på dig igen

Dom kommer såra dig igen,
Var stark
Håll dig till riktiga vänner
Ensamheten vänjer man sig vid
Det finns ändå ingen gemenskap

Svik inte dina vänner,
Det kommer bara slå tillbaka
Önska dig inte popularitet
Och bästa vänner som alltid kommer vara där
Du kommer bara bli besviken på verkligheten..




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 09:32



Bookmark and Share


    eventualiteter
allt jag tänker på är; dom kommer kliva på dig igen med håkan. (ta det som en komplimang söt, håkan är en gud<3)
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting