Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pro-Ana-Girl

Liten flicka kan alltid bli mindre
mindre äcklig
mindre värdelös

Liten flicka kan alltid bli
Pro-Ana-Girl

Prinsessan som härskar över hungern
dockan som aldrig växte upp i Barbie-landet

Det finns inga bröst att försvara mot främmande händer
inget fast hull att nypa och dra i tills det gör ont
ingen rumpa att trycka sin bultande småpojks-kuk mot

Ingenting

Pro-Ana-Girl
med all världens makt
i sina androgyna andetag som andas frihet
som viskar att revben är att synas
att höftben är att finnas till

Ödem är att vara upphöjd
högt över dödligheten





Fri vers av Morvern
Läst 1817 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2005-04-15 11:20



Bookmark and Share


  Greendices
Otroligt jävla bra, känner igen mig tyvärr..
2010-07-31

    en människa
har inga ord.
2009-07-20

    Elina Möller
\"Det finns inga bröst att försvara mot främmande händer
inget fast hull att nypa och dra i tills det gör ont
ingen rumpa att trycka sin bultande småpojks-kuk mot\"

De raderna gör att jag bokmärker. Så utlämnande och jag vet inte... bara knytnäve i magen, helt enkelt. Verkligt och träffande, liksom.
2007-12-01

    ej medlem längre
"Det finns inga bröst att försvara mot främmande händer
inget fast hull att nypa och dra i tills det gör ont
ingen rumpa att trycka sin bultande småpojks-kuk mot"


Fy vad bäst. Lätt en favorit!
2005-12-04

    Malin Johansson
gillas skarpt, mycket bra skrivet!!! blir en favorit!!!
2005-04-15

  Dilsewat
vackert, fantasieggande....
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Morvern
Morvern