Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag



jag njuter av lugnet som infinner sig
när du står vid min sida

och som en våg av kärlek sköljde över min kropp
så kysser du mina läppar med ömhet och förståelse


dina händer som smeker min kropp
och mina muskler som drar ihop sig
av din närhet och beröring

du tar ordet passion till en helt ny nivå
och jag vill ha dig om och om igen


låt oss vandra vid vattenbrynet
när solen är på väg ner bakom horisonten
och du tar min hand som för att visa
att nu är det på riktigt

och
du och jag är
vi




Fri vers av sleepwalking
Läst 727 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 20:07



Bookmark and Share


    Jea
Åh, vad fint, jag gillar att den är så poistiv. Kanon, vad duktig du är =)

Mvh Jea
2007-09-10

  Smurf
Den här fångar mitt hjärta, så vackert och fängslande skrivet.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking