Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

om du vill
så skulle vi kunna låtsas att allt var som vanligt

utan de rödkantade ögonen
tårarna på kudden
näsdukarna i papperskorgen

och jag kan le igen
som förr, som vanligt
jag kan om jag vill

om du vill
så skulle vi kunna låtsas

duvet




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen