Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets faser kommer och går lite som de själva vill.


Livets dagar


Somliga
dagar
är
hopplösa
och inget
att göra
åt
Man får
vänta ut
dem

Andra
dagar
får man
inte
nog av
och
sörjer
när
de är
slut

De där
somliga
dagarna
längtar
jag
aldrig
till
men
till de
andra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 22:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
så sant min vän! det är bara å hänga med ..!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP