Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmer om mina nära och kära, vaknar med vemod i visshet om att de är borta....


Sorgens vingar


Sorgens vingar
tunga
som
stormfågelns
låter
dem
flyga så
länge de
behöver

När
morgon
randas
stormfåglar
ute till
havs
är jag

land




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 07:43



Bookmark and Share


  Sara Boström
fin symbolik.
2007-09-11

  charlotte hedendahl
Läste dikten flera gånger ,tyckte den var så finstämnd och vacker!
Du har verkligen lyckats fånga och förmedla känslorna på bästa möjliga sätt! Bravo!
2007-09-11

  Erik L
Jag var tvungen att läsa flera gånger. Det var verkligen en fin dikt med symbolik. BRA!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP