Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker morgon...


Morgon


Stilla morgonljus
solsken började dagen
dricker den sakta




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-11 07:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
fin!
2007-09-12

  charlotte hedendahl
Härlig morgonläsning!
Kram Charlotte
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP