Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten som flugit förbi


Denna natt som precis har flugit förbi
Mina svarta pupiller

Jag ler stort inombords
Genom hela själen min
Bara för jag fick höra det jag hoppades på

Just nu är det bara jag som finns här
För dig som lyckades vända upp mitt liv
När hon försvann

Vi syns snart, min älskade vän




Fri vers av iambleeding
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-09-11 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding