Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor har nu varit död i tre månader. Hennes minne lever....


Till min mammas minne


Det finns ett löfte från en gammal sägen
att modersögat aldrig slocknar ut
Det kastar strålglans över vägen
som följer mig till livets slut.....

Du hade modet att våga vara dig själv
och det kommer alltid att följa mig
liksom ditt stora varma hjärta, din generositet
och din goda vilja - gott och ont alltid sida vid sida....

Du lärde mig att man i varje stund måste göra sina
egna val, och att man inte kan vara annat än sig själv.
Du ställdes inför många svåra valsituationer i ditt liv,
men du följde alltid ditt eget hjärta.

Jag minns dig som du var innan du blev sjuk.
Du har lämnat efter dig många fina minnen.
Och du ville inte att jag skulle sörja, utan ha
de glada stunderna med mig - så är det mamma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 14:23



Bookmark and Share


  systra
Bävar för dagen då min mamma lämnar mig....
Känner med dig...Men glädjen o allt tokigt det är de man vill behålla...Även om man fick skäll ibland...Det kan oxå vara bra minnen...*kramar om*
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP