Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett litet tag



Min dyrköpta lärdom

besöker mig ännu

ett litet tag


Tills minnen läkt

med varsamma

händers tag


Först när jag ser ljuset

av din renande kärlekslåga

helas ångestens tag


Och det är där i mörkret

när jag finner ljuset

som såret blottas

och kan släppa sitt tag


Där vindarna vandrar över havet

väcker vågorna liv


Bär mig hem till hjärtats ö

där jag blir helad igen


Ur smärtans exil

in i kärleken


Ännu ett litet tag





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-11 14:25



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Så väldigt vacker dikt. Varma levnadsfulla ord som värmer själen i höstens friska luft!! Jättefin!
2007-09-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ännu ett mästerverk av dig.
Du har ett bra flyt...
2007-09-11

  Lena Renman
Vila ut i renande kärlek åh en sådan skönhet och vilket flöde i dina ord som du målar detta himmelrike med.
lena
2007-09-11

  Peter Matsa
Väldigt fin dikt och insiktsfull. Kände ungefär så här:

Arkivera
åtta våningar ner
Läk bli hel
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund