Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga vinden


Jag skall sända en vind
Du skulle inte veta vems kärlek det är
Men du skulle känna en kärlek
Som du vill fånga

För att fånga den
Måste du fånga mig först




Fri vers av iambleeding
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-09-11 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding