Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckeln.


Ta tag i mig.
Fånga mig, omslut mig.
Och lämna mig aldrig.

Dö i mina armar
andas min luft.
Håll mig hårt

släpp aldrig taget.

För det livet du har gett mig
är den finaste gåva
en människa kan få.

Sjung i mina tankar
Spela i mitt hjärta
Dansa runt i min mage
Lämna mig aldrig.

Varsogod
här är nyckeln
till mitt liv.




Fri vers av dofta
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta