Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar varken guld eller gröna skogar. Just nu önskar jag mig ingenting....


Bländad

I stunden
känna
livet
flöda

rinna genom
ådrorna
hjärtslagen
andningen

uppleva
livskänslan
efter så
lång tid

med enbart
stillastående
blev
det

solblänket
över morgonhavet
och
jag bländades




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 08:52



Bookmark and Share


  LassO
En av de ögonblick som man vill frysa...
2007-09-12

  jardan
Den andas, jag tycker om den !
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP