Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlina med låg bristningspunkt

Du säger att det finns dom
Som har det värre än mig
Och jag antar att du har rätt
För jag faller fortfarande

Du sa att du skulle ta ditt liv,
Men snälla stanna kvar
Hjälp mig att hålla ansiktet
Ovanför ytan
Du är ju den finaste jag vet
Allt annat är falskt och fult och fel

Älskade vännen min,
Lämna mig inte ensam kvar
Hoppar du så hoppar jag
Och det är inget hot
För du är min enda
Livlina
Som jag
Har kvar...




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 12:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En melodi till denna , sagolikt uttrycksfyllda text, och du har en hit bland oss \"gamla proggare\" i alla fall !!!
2007-10-26

  Abandoned
så underbar, sorglig, fin (:
får mej att tänka på Tokio Hotel

und hellt dich das auch nicht zurück, dann spring ich für dich
(och kan jag inte hindra dej, så hoppar jag för dej)
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting