Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan kommer lyckan går - haiku


Lyckan kommer och
lyckan går men fångstförsök
lyckan ej förstår




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-12 14:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-09-15

  * Ammi *
Utsedd till en av de fem, grattis vännen min!
2007-09-14

  Erik L
Mycket fin haiku - applåderas!
2007-09-13

  Sara Boström
en riktig haiku-sanning! Bra formulerat.
2007-09-12

  * Ammi *
nej,den vill nog komma frivilligt, med lite skjuts kanske .. kram
2007-09-12

  charlotte hedendahl
En sanning du formulerat bra!!
2007-09-12

  Bodil Sandberg VIP
Nej du..det gör den sannerligen inte..och det har du förmedlat så snyggt här!!!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP