Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Låt mig ta del av dina tankar

Jag vill finnas för dig

Du är mina rötter

Min bakgrund




Fri vers av Gullan
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-09-12 17:43



Bookmark and Share


  danshäxan
Pappa - som ett upprop eller utrop

Låt mig ta del av dina tankar - en vädjan mer än rad

Jag vill finnas för dig (någon som blottar sig)

Du är mina rötter

Min bakgrund (skulle kunna vara så att pappan drar sig bort
och barnet nästan springer efter....det är i alla
fall en känsla som du lyckas fömedla till mig)
NÄstan litet hemskt.... och farligt... som ett underliggande hot.

/ danshäxan
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan