Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korvelimajsbajsGRÄS.

 

 

 

du hugger mig i ryggen med din logiska röst.

jag ville bara finnas till och finnas till för dig.

jag ville bara vara vacker.

(jag ville vara värd nåt
fyll mig med JOY 14)

& det är hela mitt liv och så mycket mer än jag klarar av.

motionscykel i källaren.

paniken och ångesten
är min bara min
och du får ALDRIG
ta den ifrån mig.

(lämna mig inte ensam

då vet jag inte vad jag gör)

hon viskar hemligheter till handleden.
hon viskar löften om frihet hon viskar
kärlek
och lugn
till hjärtat som törstar efter mer.

in på toaletten.
skära blöda frid.
ut från toaletten
skratta le ett spel.

att vinna nobelpriset i lurendrejeri
var mitt liv.




Fri vers av silvertejp
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 19:07



Bookmark and Share


  Solstorm
hjälp


f a t a s t s i k t
2008-05-04

  avtryck
förlåt för alla oförstående ord jag sagt.

jag skulle vilja skriva en bättre kommentar men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, bara att jag känner igen mig, näst sista stycket, och det är sjukt. mest sjukt att jag låter bli nuförtiden. det måste ju betyda att det har blivit bättre.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp