Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schizofreni



I know you
you're me!

Ibland står jag framför speglen
naken

för att kunna kommer ihåg 
hur jag ser ut 
och vem jag är 
så jag känna igen mig själv när jag går på gatan.


Ibland pratar jag högt för mig själv 
hemma

för att kunna kommer ihåg
hur jag låter
när jag pratar
så jag vet vad jag själv säger i konversation.

och det är svårt

för jag måste få timingen helt rätt
så att det jag jag ser i speglen 
och lyssna på hemma.

När jag är mig själv 
så vet jag inte riktigt vem jag är 
när jag inte är mig själv.
Hänger du med?

Mitt sovrum är helt kliniskt vit
det var så svårt att kommer överens om en färg
så det fick förblir vit.

Jag ha sökt hjälp
jag behöver ingen hjälp 
men dem andra gör det
dem är lite våldsamma av sig
dem prata om vad dem ska göra
när dem vila i mitt huvud,
jag hör dem så tidligt
jag hör dem
när dem tjata
och tjata
och tjata
jag blir arg förstår du

Jag fick tabletter
som jag ta regelbundet
men dem andra ta inte dem
dem vägra
jag hör dem när dem vägra
jag hör dem när dem säger
nej, vi behöver fan inga djävla tabletter







Fri vers av Lucius
Läst 505 gånger
Publicerad 2010-01-15 02:00



Bookmark and Share


  Näckrosen
svårt liv. stark text
2010-01-15

  Algotezza VIP
Starkt! Skönt det finns ord och skrivande... Hade inte klarat mig utan det!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius