Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en katt


regnet motade honom
in över dörrtröskeln
katten fräste genom köksduken
mot fönsterrutan pressade vinden
skrikande gråsparvar

framme vid skänken
greppade han en kniv
och skar av båda ögonbrynen

regnet mottog honom
som i en omfamning




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 827 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-23 21:34



Bookmark and Share


  Obnoxious
Ser Bob Geldof framför mig i The Wall när han skär bort ögonbrynen, och då blir texten så obehaglig så det gör ont i magen.
Gillar även katten där under duken.
2007-11-20

  Bodil Sandberg VIP
Den här är helt enkelt underbar i sin absurditet...ta det som fem röda rosor från mig!!!!!
2007-09-28

  Hans w-art Westlund VIP
otäck.. jag riktigt skvatt till när ögonbrynen åkte.. mycket bra skrivet i ändå så kort form.. skulle vara en bra början på en roman..för den sög tag i mig direkt
2007-09-28

  himlens hemlighet VIP
alla snubbar, alla snubbar, alla snubbar vill ju vara katt
(yeah-yeah-yeah)
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
hua!
2007-09-23

  Patrick K
Du får till detta j*kligt bra!!!
2007-09-23

    ej medlem längre
Starkt och effektivt uttrycksfullt.
De där sparvarna kommer jag inte att glömma i första taget, det vet jag.
2007-09-23

  Jan Linderoth
Fy tusan! Jag är ganska van vid skräckscener, men den här tog priset! Förskräckligt vacker!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP