Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk

Rör mig inte
Med din smutsiga falskhet

Låt mig stå ensam
Framför att stå med
Din sjuka närvaro av avundsjuka

Jag vill inte
Du kan inte förstå va
Att dina lögner
Sårat mig så djupt

Jag skriker
Du säger att du inte hör
Jag klöser dig
Du känner inget
Jag skrattar gråter
Ingen reaktion
Från din sida

Du kan välja att gå nu
Dina lögner har blivit för stora

Men då går du för alltid




Fri vers av bonnilie
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 01:51



Bookmark and Share


    Suzylu*
Den här är jättebra. Jag vet inte om du är inne så ofta.. öh.. så du kanske inte läser det här.. Men väldigt fångande text du skrivit, // Y
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie