Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En speciell upplevelse, en konsert i Mosel tillsammans med min älskade som inte längre är med.....musiken är kvar.


Minnen i musik


Mitt inre öga
ser hur vi satt
varje stund
är memorerad
just den
stunden
blev en central
upplevelse

Musiken får
mig dit
för mig
till dig
igen

Sagolikt
vackert
flödar
tonerna
fyller
huset
med
musik

Jag
fyller
mitt
hjärta
med
bilder
av
dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 09:29



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så fint skriven text med fantastisk känsla och närvarö!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP