Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland retar man någon...maktperson


Naturlag

Plötsligt dyker de upp igen
kråkorna, skränar i flock
de där som använder
det ogripbara angreppet
de aningslösa mobbarna
de som gör det i förbifarten som
Naturlag. positionering
Maktteknik

Väljer lögnen och tisslar
och tasslar
med vem de vill.
tassar i oklara lägen
sprider sin doft i snärjiga snår

Om de lyssnar på skvaller
eller hittar på det
alldeles själva, vet man inte
De tror vad de vill
skadar
sitter överallt

DU FÅR ALDRIG VETA
vad de säger eller varför
men känner draget
när de lyfter
för att lämna dig i kylan




Fri vers av Eva-Lill
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-09-13 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva-Lill