Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterbeskrivning

 

Det är svårt att beskriva

en människa

men fönster

kan vara inspirerande

inifrån med grönskande utsikt

dessa fönster står alltid på glänt

genom skira gardiner

silas luft och fåglars sång

 

Jag kan stå naken

och veta

att ingen ser mig

folket på gatan ser bara

mörka rutor

en spegling av himlen

eller får en solkatt deras ögon att kisa

 

Människor kan vara så

men det är lättare

att beskriva fönster




Fri vers av Regina E
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 12:51



Bookmark and Share


  rebecca d
den är speciell...eftertänksamt, långsmat, får mig att fundera och ger en känsla
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan