Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

 

En tid att förenas

finns min värld

inom mitt

äventyr

livets

mitt

 

frågor ställs

finner inte alltid svar

trots mina livsval

men inget samvetskval

 

En tid att försonas

livet kan var en romans

jag möter mig själv

konfronterar min själ

spegelvän

 

djävulen håller min ängel i sin famn

ängeln som svara med ömheten

sittande i hans famn

mitt väsen är kvar

trots mina val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag finns... trots alla val

 




Fri vers av Horatius
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-13 12:51



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
älskar ditt språk dina vackra dikter!
2007-09-15

  VITRIOL
Fyller med lättnad. Känns som ett spridande av ljus, skuggor, färger och former i ett återvändande. Instämmer i upplevelsen av mjukhet genom vackert förmedlade bilder. Tillgänglighet till sig själv - igen. En seger i stillhet. Bravo.
2007-09-14

  drakbruden VIP
Mjuk och kärleksfullt skrivet. Kapitulation inför sig själv.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius