Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i klockrummet

 

väggarna täcks av miljontals klockor

dånande av sekunder som undan för undan

passerar förbi med sin monotona sång

 

för var som stannar

startar en ny

sitt egna kretslopp

i oändligheten

eller till världens slut

 

när allt tystnar och visarna sakta faller

mot den svarta avgrunden som närmar sig

eller färdas längre och längre

bort ifrån klockornas jämna slag




Fri vers av illvette
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-09-13 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette