Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svåra sjukdomsår, död och sorg har sinat alla krafter, tills en dag.....


Vårt dagliga bröd


Hur det gick till
har ingen aning
plötsligt står jag
här
vid spisen
motiverad
av kära
vänners
besök
blir det
nybakt
bröd
och
köket
fylls
av min
glädje
över det
dagliga brödet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 16:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag glädjs verkligen med dig Ulla ..
dina ljusa stunder blir fler och ibland känner jag hur du ler ..
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP