Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ♥ typ


Du kryper under huden på mig

Jag lovade att inte älska dig.
Jag skulle hålla tillbaka.

Eller, jag skulle inte släppa in någon. Så var det tänkt.

Men

Såklart

Du är ju en av dem

Och en person som är en av dem kryper under huden på en

Du är verkligen en av dem.




Jag drömde om dig i natt




Övriga genrer av Nudelslabb
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 20:19



Bookmark and Share


    Mig
hmm. krångligt.:
2007-09-15

  Just Emotions
Så vackert... ryser till*
2007-09-14

    Lillduvan
Vackert skrivet och med glimten i ögat.
Det blir ju aldrig som vi har tänkt det.
tjusigt vacker!
2007-09-13

    Oprofessionell
skulle nog skriva ihop den här texten lite och ändra sånna till något annat för ja, jag vet inte det känns lite felstavat eller fel placerat. annars så tycker jag denna är bra och trevlig att läsa
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb