Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlhalsbandet.



tårarna mina
skall jag varsamt
bevara.
likt skimrande
pärlor
skall jag dem
vårda.
ett halsband
skall jag trä.
ett pärlhalsband
som jag
med stolthet
skall bära

för jag
skäms inte.

jag skäms inte
över
mina känslor
och
jag skäms inte
över
min smärta.




Fri vers av AneLa
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-14 21:30



Bookmark and Share


    höstblomma
..modig dikt som jag tycker säger att bara den som också vågar känna smärta är verkligt stark.. så sant..!
2007-09-15

  Ezo
din smärta är min smärta. du har inget att skämmas över, må de som skapat smärtan skämmas :) Mycket bra skrivet!
2007-09-15

  Night Soul Woman
Vackert skrivet!
*bokmärkes*
och
*applåd*
2007-09-15

  jasminflowa
snyggt snyggt med huvudet högt!
2007-09-14

  Patrick K
vågad text, helt underbart!
2007-09-14

  Bjarne Nordbö
Stolt tjej skriver stolt text. Gillar.
2007-09-14

  Håkan Tendell
Härligt skrivet om att våga visa sina känslor för världen.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa