Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och dom iskalla, isblåa ögonen slår till igen



KRASCH!
Aj, där krossade
Du en vas igen
Du vet
Vasen som är inom mig
Som efterlämnar glassplitter
I min kropp
Som river och skär

Inom dig
Bor en Nalle
En elak Nalle
Och ingenting
Kan krossa den
Tror du
Det är väl därför
Du krossar mig

Men du
Kom ihåg mig
När Nallen inom dig krossas
Av din kärlek
Kom ihåg mig
Och förstå
Att vi alla kan krossas
Det måste bara vara
Rätt människa
Den som kan
Vända upp och ner
På hela din
Tillvaro




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-09-13 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut