Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft och vind


Jag åker dit vinden för mig


Då blir var dag ett nytt äventyr,
som det blir med dig


Och aldrig ska jag tröttna,
eftersom varje gång du andas

blåser du ny vind

i mina segel




Fri vers av Patrick K
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-13 22:58



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Helt underbart att läsa och njuta!!!
2007-09-14

  Cris
Så härligt glad jag blir av texten.
Himla fint skrivet.
2007-09-14

  Carlita
åh vad jag finner mig i denna. där fångade du lite av min livsfilosofi både i hur livet ska levas och hur jag ser på kärleken. självklart sparar jag dina ord :)

din poesi gör framsteg av sjumilakaraktär P!
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
varje gång du andas

blåser du ny vind

i mina segel


Underbart!
2007-09-13

  Lena K Nilsson VIP
\"...varje gång du andas
blåser du ny vind
i mina segel\"

Det var fint skrivet!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K