Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont idag!

Gör väldigt ont i mig idag,
saknar, älskar, längtar efter dig.
Ditt sätt å vara när du är som bara du är.
Ditt sätt å titta på mig
när vi låg mitt emot varandra.
Ditt leende när du ser att jag tittar på dig.
Din röst när du viskade att
du tyckte om mig.
Din mun när du kysste för att du ville.
Din kropp som du trycker mot min
i en helt underbar kram så jag känner din lukt.
Tack för att du finns
blir glad genom att tänka på dig
fast idag blir jag bara ledsen...




Fri vers av Gordon
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-09-14 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gordon
Gordon