Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker...

När allt är tungt,
När jag famlar i mörkret,
När jag gråter och inte känner,
När smärtan är stark.
När allt är fel,
När jag inte vill ha mer av det här livet,
När jag skriker Ditt namn,
Kommer du att finnas där…………




Fri vers av Gordon
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-09-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gordon
Gordon