Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången,

När jag satt där i din säng
Håret stod åt alla håll
Nyvaken och sömn i ögonen…
Då kände jag att jag var den lyckligaste i hela världen
Att du var den finaste tjejen i världen
Drömde att du alltid ville att det skulle förbli vi två
Då fick du det bekräftat
På riktigt
Jag sa första gången att jag älskade dig för personen du var
Och inte bara för hur du såg ut
Den korta stunden var för mig väldigt viktig
Jag insåg hur lycklig jag var som hade dig
Att du var min på riktigt
Åh, vad jag älskar dig!




Fri vers av Gordon
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 10:21



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert och kärleksfullt!
2007-09-14

  aftermath
kärlekens gripande utmarker..
man anar en förlust i slutraderna
men du vårdar minnet
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gordon
Gordon