Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fem minuter varje dag

Leende miner av tusen kalibrar
Hungriga lejon med miljontals zebror
Du och jag i ett jävla nötskal

Jag backar samtidigt som du
Du går framåt, men åt ett helt annat håll

Det är miljarder tankar i mitt huvud som gör ont
Hundra ärr på min bleka och känsliga själ
Och inget spelar någon roll
Inget spelar någon jävla roll
I ett samhälle som vårat

Du har försvunnit från allt
Eller var det jag?
Skokartongen var så liten och jag alldeles för stor

Det är fem minuter varje dag
Då jag inte ångrar mig.




Övriga genrer av Elidoll
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll