Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de fyra senaste sidorna i mitt kluddblock, sammansatta till..nåt.
väldigt mycket här är citat tagna ur låtar och böcker.
jag orkade inte sätta citattecken på alla.
det blev på dem som behövdes.



söker efter ruset.

I'll come running with a heart on fire.
det regnar som in i helvete.
2:an + Röd.
20 minuter kvar.
gammalt svart nagellack och totalt förstörda nagelband.
if you don't take my hand I'll lose my mind.
pocket full of money.
black cab.
REGNSTÄNK.
(HAHA! tänk om det fanns ett band som hette "nagelbandet"! xD
det finns det säkert..)
turn up the music
take me home or take me
anywhere.
jag vill vara kär.
"visa pattarna?! alltså jag bara äälskar en sofistikerad publik!"
I just wan't someone to share my life with.
SUPERNOVA.
mama told me I was born a liar.
jag sprängde mitt galler.
jag blev tystad.
jag hatar den här staden. i vinter kommer jag att kvävas.
jag spottar och skriker åt den.
inget här är värt nåt.
do what you want what could go wrong?
come on come on.
jag behöver en ny hållplats.
I'm about to implode.
mitt hjärta slår av gammal vana.
varje dag är som en ändlös repris.
plastpojke.
"jag har silikon i hjärnan!"
"jag bara är sån! aj tejk a våk ån de vajld sajd!"
jag vill bara skita i allt och alla jag inte orkar med!
alla jävlar som drar ner mig, jag vill rensa ut mitt liv!
jag vill fly långt bort någonstans där ingen någonsin
finner mig!
glädje i tresekundersformat jag är trött på det!
det finns ingen här som kan få mig att må bra.
jag bara hatar mig själv ännu mer.
jag är trött på det.

"och skrivandet:
jag vill så gärna skriva.
det bänder, sliter och rasar
inom mig.
tankar väller fram
som blod ur såret.
tankar som inte kan
formas till ord
snurrar framför mina ögon.
jag vill hålla dem
i händerna.
forma dem till
mjuka, hårda
jordnära ord.
lam, krympling.
jag vill så gärna skriva
."




Fri vers av silvertejp
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-09-14 19:07



Bookmark and Share


  Mrscloudman
du är verkligen grym, verkligen.
2007-09-14

  avtryck
jag tycker om det här, alltså blandingen av alla citat. är det förresten jonas gardell som säger pattarna-citatet? höhö.
kungälv är ganska mycket en skitstad. om det inte är göteborg du ruttnar på? och vi borde bo i stan, ha olika bussar och spårvagnar och hållplatser att välja mellan. vi borde bo runt götaplatsen och gå till biblioteket varje dag och ha strumpbyxor och små söta skor som alla studenter har. och så kunde vi kolla på konst och måla tavlor i vår lägenhet. eller nåt. eller så drar vi till london. eller så skolkar vi bara resten av gymnasiet och drar runt på stan, kanske börjar sälja faktum?höhö.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp