Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om trasighet


Trasig själ


brutna vingar trasig själ
tårar inuti jag vill inte vara ensam i mig själv

Det är en svaghet i dig och den ser inte mig

Ord utan mening tomma tomma
Utan dig bakom dem

Det är en svaghet i dig och den vill inte se mig
Det är en svaghet i mig och den vill ibland att jag ska lämna dig


Vad har hänt med din själ, har någonting förstört den?

Eller var den redan trasig från början?

Jag saknar dig för du är inte där
Säg inte åt mig att öppna mig jag kan inte kan inte
Inte utan dig bakom mig

Jag vill kunna andas utan dig för annars dör jag dör jag dör jag
Brister jag förgås jag

Ingenting betyder inågonting
Utan dig bakom det

Det är en svaghet i dig och den ser inte mig




Fri vers av Agnes Scott
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 19:12



Bookmark and Share


  Mal
Wow, du är jätteduktig. Tycker om dina texter :)
Bokmärker!
2007-09-30

  Patrick K
starkt skrivet, du är riktigt duktig!
2007-09-24

  Tim Hammarberg
Den där skar sig in i sin plats i hjärtat. Underbart skrivet.
2007-09-18

  Frökenfanny
Underbart fin, du är duktig.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Agnes Scott
Agnes Scott