Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick idén när jag lyssnade på Marilyn Mansons låt \"If I Was Your Vampire\" ^^,


If I Was A Vampire !!

Om jag var en vampyr
Som min högsta önskan är
Vara odödlig
Men ändå dö när och om jag vill
Inte gå ut i solen
Leva om natten
Bli omfamnad av månen

Om jag var en vampyr
Skulle jag vara din vampyr
Jag skulle tjäna dig för evigt
Om du så ville
Så skulle jag sluta dricka blod
Jag skulle bara dricka
När jag som mest skulle behöva det

Samtidigt vågar jag inte vara din
Din vampyr
Jag skulle längt efter din nakna hals
Dina underbara pulserande ådror
Och jag vet
Om jag skulle dricka ditt blod
Hade jag inte kunnat sluta


Jag tänker bli en vampyr
I början tänker jag ägna mig åt mig själv
Men en dag
Kommer jag kankse att bli din vampyr
Kankse dricker jag ditt blod
Men det är bara för att


Det kommer smaka ljuvligast av alla!!




Fri vers av Nattens barn
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 19:19



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
vacker vampyrdikt! Underbart!!!
2007-09-25

    sleepwalking
riktigt bra skriven!
och jag tycker ännu bättre om den
när du fick idén av älskade manson!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn