Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig matte lektion. Algebra Shmalgebra.


mellan X och Y

There is a God in my pocket
And he is not very nice
He’s not very nice
To those cats and mice

I have a God in my pocket
But he’s not very true
He is not very true
To me nor you

I’ve found a God in my pocket
But he’s full of grass
He is full of grass
Like the boys in my class




Övriga genrer av fannen
Läst 689 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-14 21:19



Bookmark and Share


    Pistence
bli min inatt
2008-12-16

  jaghetersara
har läst denna ett antal gånger, men har inte orkat kommentera. mest för att jag har varit trött och i en tråkighetsperiod, (vilket jag fortfarande är i) .. men up to topic:
jag tycker att poesi på andra språk i allmänhet
låter bättre än på svenska. även i detta fall.
det är fint med rim, men bara om det inte är påtvingat.
det är fint och trevligt och det finns lite djup i.
jajajajjaja. orka mina kommentarer. men jag gillar denna
och du är duktig och grattis i efterskott!
2007-10-27

    crapcat
Jag brukar inte gilla rim. Men den här gillar jag.
2007-10-12

    Hon där borta
på rim, kul! första dikten på rim som jag läst och varit så klockren!
2007-09-28

    Nudelslabb
jag tänker fortsätta kommentera här för jag sökte på bloggar och hittade en med samma namn som du har och det var ju du och nu ska jag vara tyst


men du är en kool person, ffs
även om man inte får skriva det här




och som vanligt skriver du helt jättebraiga saker som jag tänker fortsätta kommentera
2007-09-18

    majbarn
du är bäst.
2007-09-14

    sleepwalking
oj vad jag tyckte om den här,
riktigt riktigt bra skriven!
Applåder i stora mängder!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum