Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik och minnen



sorlig och dyster musik
som strömmar ut genom högtalarna
som gör saknaden så påträngande nära
som återupplivar gamla minnen


jag vill inte tänka på det som har hänt
som kunnat hända
som nästan hände



timme ut och timme in
lyssnar jag på den musiken
som jag förkippar med händelser
personer platser upplevelser känslor

jag inser att mina sår aldrig kommer att läka
för jag kan varken sluta lyssna
eller sluta tänka


jag slutade leva för så länge sedan
och ännu har jag inte vaknat till liv



det förflutna hinner ikapp mig
jagar mig
tar fast mig
trycker ner mig
kväver mig

   om jag bara kunde sluta lyssna....




Fri vers av sleepwalking
Läst 631 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-14 22:35



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Wow! Underbart skrivet!
Men det är ändå så att även om musiken väcker dåliga minnen finns där ngt som alltid lockar tillbaka en!
2011-10-04

  Bortklemad
Och du har verkligen fångat känslan med din text =) Bra skrivet!
2007-12-16

  * Ammi *
applåder!
2007-10-06

    Noyle
men det går inte att sluta. Musiken lever på något sätt alltid kvar. Applåd!
2007-09-16

    eventualiteter
som kunnat hända
som nästan hände

brau, applåd! <3
2007-09-15

    LadyFool
suveränt bra beskrivning!
2007-09-14

  poetsia
känner igen mej i din text,
svart musik som frambringar minnen men som man inte kan sluta lyssnar på<3
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking