Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När strängmusiken spelade på gator och torg i min barndom, så var det ofta \"Var glad\" som hördes. Var-glad-uppmaningen är inte lätt att följa alla dagar....


Var glad


Var glad
för att
du lever

Var glad
för att du
inte svälter

Var glad
över det
du HAR

Var glad
så att du
är tacksam

Var glad
annars kan
du sitta där
. . . . . . . . . med din skuld




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 08:09



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja var glad .. uttjatat, glad är man när det finns anledning. ledsen likaså ..
2007-09-15

  thyra
Tanken var nog att man skulle vara glad åt skulden också :) Tankeväckande! Tack!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP