Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är höst innanför mitt bröst!

Varma färger som skiftar i brunt och rött.
Kärleken som börjar på nytt, så sött.

De kalla mornarna,
får din näsa röd.
Du blir en höstsymbol, liksom löven på träden.

Varma sjalar, kramar och te.
Kanske en trevlig fika på ett café.

Människor som knuffas med sina stora jackor,
det är som en boxningsmatch innan man hinner fram dit man ska.

Men på hösten, ja då ska man vara gla\' !

Tack världen, ja tack ska ni ha.
Vi tackar för hösten, den som vi njuter av varje dag.




Fri vers av Linda^^
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-09-15 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^