Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tid jag inte hade behov för egen del, underställd min älskades sjukdom, den tiden kanske kräver sitt....


När jag inte fanns


När jag inte fanns
var det lättare
att hantera livet

Jag såg världen
genom sjukhusfönstret
där inifrån

Då fanns bara du
min älskling
hur är det idag

Hemresa med dig
i hela mig
tills du kom hem

Sista hemresan
utan dig
och sedan

Nu kommer tiden då jag ska finnas men först måste
allt skalas bort som när man skalar en lök och kärnan
inne i mitten är jag och dit in kommer man bara om all
smärta är passerad och borstskalad i sin egen skepnad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 08:33



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
Bra & tänkvärd..
2007-09-15

  Ronny Berk
en berörande text...ser stor omtanke ... väl formulerad...
2007-09-15

  Erik L
Start dikt. I synnerhet de fyra första stroferna gillade jag.
Den femte strofen skulle du kanska dela upp, men det är väl en smaksak.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP