Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns vänner där man minst anar det, och tvärtom också...


Plötsligt - haiku


Man kan ibland bli
förvånad över vänner
som plötsligt är där




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 16:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
finfint!
2007-09-30

  R-M
Oj.. D e så vackert så underbart..när vänner förvånr en och e där..

Jag har blivit sviken många gånger och djupt..d djupaste sveken i mitt liv kommer just från vänenr jag trodde alltid skulle finnas där.. vänenr som använde orden \"jag älskar dig\" och som visste allt..ändå..fast jag många gånger mist tron på äkta vänskap... finns det inget härligare än när nån av mina vänner jag ändå inte trodde var mig så nära, inte trodde brydde sig så mycket..plötsligt ställer..plötsligt visar att hon/han e där för mig.. d e underbart!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP